Seriál: The Gates

by - března 29, 2013














Nick Monohan se se svou rodinou přestěhuje z Chicaga do klidné komunity, která se nazývá "The Gates". Jako šéf místní policie brzy zjistí, že jeho noví sousedi jsou mnohem zajímavější, než by se na první pohled zdálo a vypadá to, že každý ukrývá své tajemství..


 


Jméno Gates město opravdu vystihuje. Je totiž obehnáno vysokými kamenými zdmi a cesta z něj vede jen přes brány s vrátnicí, kde je vše monitorováno. Otázkou jen je, jestli jejich účelem je udržet cizí lidi vně nebo naopak obyvatele Gates uvnitř.


Když se Nick přistěhuje, všechno to vypadá na idylku. Milí sousedé, dobrá práce a děti chodí na prestižní školu. Takže kde je problém? Možná v tom, že sousedé nejsou takoví, jak se na první pohled zdá. V Gates totiž žijí upíři, vlkodlaci, čarodějnice, sukuba a další.
Třeba z Nickovy sousedky Claire - na první pohled velmi milé ženy se vyklube upírka. On totiž tak nějak jeden řidič málem přejede její dceru. Naštěstí se nic nestane, ale řidič trochu krvácí a tak to Claire prostě nevydrží...
Charliemu, Nickovu synovi, mezi tím padne do oka kráska Andie. Problémem však je její přítel vlkodlak. I Sarah, Nickova ženy si mezi místními obyvatelkami nachází přátele. A nikdo z nich netuší, že každý z místních skrývá nějaké to tajemství...


O seriálu jsem  věděla už dlouho, ale neměla jsem nějak potřebu ho začít sledovat. Hanbu na mě, ale jak jinak, impulzem nebyl nikdo jiný než Colton Haynes alias Brett, vlkodlak.
Ať už jsem měla ale důvody jakékoli, jsem ráda, že jsem to viděla, protože tenhle seriál se mi vážně líbil. Hlavní páteř sice nic moc, alias člověk se přestěhuje na místo překypující nadpřitozenem a nemá o ničem ani páru. Provedení ale bylo zajímavé. Hodně mě to bavilo. Mělo to určitou dávku dramatu, napětí, ale nechyběly ani vtipné části. Celý seriál vyústil nadmíru zajímavě. Bohužel ale konec byl otevřený, nejspíš proto, že to bylo natočeno, když se počítalo i s druhou sérií.


Seriál má bohužel jen jednu sérii, která čítá 13 epizod. Byl totiž ukončen kvůli nízkému hodnocení a malé sledovanosti. Běžel na americkém ABC od června do září 2010. Je označován jako fantasy seriál s krimi zápletkou. U nás seriál odvysílala Prima Love

Epizody:
1. Pilot (Pilot) 
2. Co se skrývá pod povrchem (What Lies Beneath)
3. Vloupání (Breach) 
4. Jsem zrůda (The Monster Within)
5. Dvojí život (Repercussions) 
6. Kdo má právo trestat? (Jurisdiction) 
7. Špína (Digging the Dirt) 
8. Jako psi (Dog Eat Dog) 
9. Krize identity (Identity Crisis) 
10. Ztracená holčička (Little Girl Lost) 
11. Vidiny (Surfacing)
12. I upíři umírají (Bad Moon Rising)
13. Stěhování (Moving Day) 



Fotky:

Claire
Claire a Dylan
Možná že ne tak docela ideální manželství?
Čarodějnice v akci

Andie
Nick
Charlie

Leigh
Vlkodlaci v akci

Brett, přítel Andie a vlkodlak
Claire vypadá vážně mile...
Mladí vlkodlaci - Lukas a Brett

Lukas
Pro zájemce - všechny epizody se dají stáhnout na ulozto.cz ať už v českém znění nebo s titulky ve znění původním. On-line jsou k dispozici na serialycz.cz.

You May Also Like

0 komentářů